Om oss

Tidsanpassade leveranser

Den personliga servicen som vi inom Sveabud AB erbjuder syns bland annat i att vi arbetar med att skräddarsy miltaxa vid en längre transport. Vår unika tjänst gör att det inte blir dyrare för dig som kund om du önskar att få lager gods levererat från en ort till en annan. Vi som budfirma arbetar även med tidsanpassade leveranser. Det innebär i praktiken att du som kund ger oss en tid som du önskar varan levererad hem till dig och att våra professionella chaufförer anpassar sig till den tiden.

Samtliga av våra chaufförer har god erfarenhet av hem och lager leveranser och vi på Sveabud värderar punktlighet allra högst. Därför kan vi försäkra sig som kund att du alltid kommer få din vara hemlevererad till dig i tid.

Enkel spårning av gods

Vi erbuder en unik tjänst där du som kund enkelt kan spåra ditt gods för att säkerställa att det är påväg hem till dig. Sveabud AB arbetar med att skapa en kultur där punktlighet, trygghet, säkerhet och personlig service präglar våra anställda och att det ska smitta av sig på dig som kund när du väljer att vända dig till oss.

Våra anställda tror på att glädje och motivation ger goda resultat och du som kund kan vara säker på att våra anställda alltid kommer göra sitt yttersta för att överträffa dina förväntningar.

Boka din transport redan idag

Ring oss, 010-200 71 79. Eller be oss att ringa upp dig.

Transporttjänster som vi erbjuder

Hemleverans

Mer information om hemleveranser samt priser hittar du här.

Expressbud

Mer information om våra expressbud samt priser hittar du här.

Distribution

Mer information om distribution samt priser hittar du här.